Website-ul se incarca

Your Event - Our Multimedia Solutions

Soluții Multimedia de Top

Cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea de echipamente multimedia pentru evenimente corporate și geopolitice, Euro Educational este alegerea de încredere pentru conferințe, lansări de produse și evenimente medicale. Oferim soluții integrate de producție audio-video și suport constant, facilitând comunicarea fără cusur.

Citeste mai mult

Your Event - Our Multimedia Solutions

Expertiză Globală

Echipa noastră a oferit soluții multimedia (echipamente audio-video, traducere simultană, lumini & scenotehnică) în cadrul a numeroase evenimente desfășurate în toată România și în cadrul unor proiecte implementate în străinătate.

Ne mândrim cu furnizarea de echipamente de interpretare simultană și audio-video pentru summit-uri geopolitice majore, i.e. Summit-ul EPP (2019), Summitul Comitetului Regiunilor (2019), Summitul de la Sibiu (2019), Summitul ITU-ANCOM (2022), Summitul EPC (2023) și Summitul Inițiativei celor 3 Mări (2023).

Citeste mai mult

Your Event - Our Multimedia Solutions

Referințe de Top

Suntem partenerii preferați pentru conferințe medicale, întâlniri de afaceri și evenimente speciale, colaborând cu organizații precum Societatea Română de Reumatologie, Amway Europe, Comitetul Regiunilor, Agenția de Plăți în Agricultură și multe altele. Calitatea serviciilor noastre și gama noastră diversificată de evenimente ne-au consolidat reputația în domeniu.

Citeste mai mult

Serviciile noastre

Solutii integrate pentru evenimente corporate - productie audio-video, echipamente multimedia si suport tehnic la cel mai înalte standarde

Conferinte vanzari

#eduteam creează experiențe captivante pentru conferințele de vânzări, sprijinind procesul de comunicare a rezultatelor & strategiilor.

Citeste mai mult

Lansari de produse

#eduteam transformă lansarea produselor în evenimente memorabile, ]n cadrul cărora transmiterea mesajelor privind produsele este impecabilă.

Citeste mai mult

Conferinte si congrese medicale

Soluțiile multimedia furnizate de #eduteam sprijină comunicarea cunoștințelor și cercetării într-un domeniu deosebit de vast în cadrul conferințelor și congreselor medicale.

Citeste mai mult

Evenimente geopolitice

Negocierile și deciziile geopolitice la cel mai înalt nivel sunt înlesnite cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație controlate de #eduteam.

Citeste mai mult

Valorile noastre

In cei 15 ani de activitate, am respectat cu strictete valorile noastre bine definite:

CLIENTII

Ne respectam clientii si ne adaptam serviciile la nevoile acestora.

PROFESIA

Ne respectam profesia si suntem loiali metodelor pe care le folosim.

TEHNOLOGIA

Folosim tehnologie de ultima generatie.

ECHIPA

Oamenii nostri sunt baza rezultatelor noastre.

SUCCESUL

Reusim ca echipa.

Cine suntem

Echipamente multimedia pentru evenimente corporate și geopolitice în România

Înființată în 2005, Euro Educational sau EDU este lider în furnizarea de echipamente multimedia pentru evenimente corporate și geopolitice în România. Suntem specializați în conferințe, congrese, lansări de produse și evenimente geopolitice.

Misiunea noastră este să oferim clienților noștri soluții integrate pentru evenimente corporate, care să constituie cheia unei comunicări impecabile. 

Citeste mai mult

Proiecte recente

+2300 proiecte de succes finalizate in peste 15 ani de activitate

Toate ingredientele necesare unei seri de Craciun reusite: #eduteam #concursuri #movienight #popcorn #goodvibes #greatpeople

Euro Educational - EDU se simte voios (voioasă) la Euro Educational - EDU.

Dragă Moș Crăciun, am fost cuminți și anul acesta și am livrat evenimente tehnic impecabile. Te așteptăm! #eduteam

Euro Educational - EDU se simte binecuvântat(ă) în Alba.

#eduteam ❤️